دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

عبدالمهدی: استثنا شدن عراق از تحریم‌های نفتی ایران صحت ندارد

نخست‌وزیر عراق در یک نشست خبری گفت که مطرح کردن موضوع «تصمیم واشنگتن برای استثنای عراق از تحریم‌های ایران در مقابل ارائه برخی تسهیلات به ایالات متحده» صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق روز سه‌شنبه در نشست خبری هفتگی در دفتر نخست‌وزیری این کشور در بغداد، خبر مربوط به تصمیم آمریکا برای مستثنی کردن عراق از تحریم‌‌ها علیه ایران را تکذیب کرد.

 

عبدالمهدی افزود: «اینکه گفته می‌شود، آمریکا عراق را از تحریم‌های نفتی ایران در مقابل ارائه برخی تسهیلات به شرکت‌های آمریکایی ویژه انرژی برق مستثنی می‌کند، صحت ندارد».

 

روزنامه العرب اخیرا به نقل از یک منبع سیاسی عراق نقل کرده که «واشنگتن به عراق پیشنهاد استثنای تحریم‌های نفتی ایران را داد، مشروط بر اینکه عراق هم به شرکت‌های آمریکایی تسهیلاتی را برای اجرای قراردادهای انرژی ارائه دهد».

منبع مذکور افزود: «واشنگتن با مرتبط کردن دستیابی شرکت‌هایش به تسهیلاتی جهت اجرای پروژه‌هایی به پرونده تحریم‌ها علیه ایران، مخالف نیست».

 

العرب در ادامه گزارش داد که بر اساس پیشنهاد آمریکا به عراق، بغداد می‌تواند تا زمانی به خرید برق و گاز از ایران ادامه دهد که شرکت‌های آمریکایی بتوانند طرح‌های خود را در این کشور اجرایی کنند.

منبع سیاسی در ادامه تاکید کرده بود که «دولت عراق این پیشنهاد آمریکا را به‌ صورت جدی بررسی می‌کند و ممکن است با آن موافقت کند»

عراق از ایران، برق و گاز مورد نیاز نیروگاه‌‌های تولید برق خود را وارد می‌کند و به یکی از مهم‌ترین مشتریان برق ایران تبدیل شده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار