زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

عبدالمهدی: استثنا شدن عراق از تحریم‌های نفتی ایران صحت ندارد

نخست‌وزیر عراق در یک نشست خبری گفت که مطرح کردن موضوع «تصمیم واشنگتن برای استثنای عراق از تحریم‌های ایران در مقابل ارائه برخی تسهیلات به ایالات متحده» صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق روز سه‌شنبه در نشست خبری هفتگی در دفتر نخست‌وزیری این کشور در بغداد، خبر مربوط به تصمیم آمریکا برای مستثنی کردن عراق از تحریم‌‌ها علیه ایران را تکذیب کرد.

 

عبدالمهدی افزود: «اینکه گفته می‌شود، آمریکا عراق را از تحریم‌های نفتی ایران در مقابل ارائه برخی تسهیلات به شرکت‌های آمریکایی ویژه انرژی برق مستثنی می‌کند، صحت ندارد».

 

روزنامه العرب اخیرا به نقل از یک منبع سیاسی عراق نقل کرده که «واشنگتن به عراق پیشنهاد استثنای تحریم‌های نفتی ایران را داد، مشروط بر اینکه عراق هم به شرکت‌های آمریکایی تسهیلاتی را برای اجرای قراردادهای انرژی ارائه دهد».

منبع مذکور افزود: «واشنگتن با مرتبط کردن دستیابی شرکت‌هایش به تسهیلاتی جهت اجرای پروژه‌هایی به پرونده تحریم‌ها علیه ایران، مخالف نیست».

 

العرب در ادامه گزارش داد که بر اساس پیشنهاد آمریکا به عراق، بغداد می‌تواند تا زمانی به خرید برق و گاز از ایران ادامه دهد که شرکت‌های آمریکایی بتوانند طرح‌های خود را در این کشور اجرایی کنند.

منبع سیاسی در ادامه تاکید کرده بود که «دولت عراق این پیشنهاد آمریکا را به‌ صورت جدی بررسی می‌کند و ممکن است با آن موافقت کند»

عراق از ایران، برق و گاز مورد نیاز نیروگاه‌‌های تولید برق خود را وارد می‌کند و به یکی از مهم‌ترین مشتریان برق ایران تبدیل شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار